TOP 3 cele mai bune laptopuri in 2022

Nu este usor sa iti alegi un laptop. De aceea, am venit în ajutorul tau cu un top 3 cele mai bune laptopuri in 2022 pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita.

Cand vine timpul sa cumperi un nou laptop trebuie sa iei in calcul o serie de factori: ce procesor are, cat de mare este capacitatea de stocare, are placa video integrata/dedicata, ce brand este, la ce il voi folosi sau ce pret are?

Lista de preferinte este oricum mai lunga insa am realizat acest top in raport pret calitate pentru a te ajuta sa faci o alegere smart.

Asadar, sa incepem.

Top 3 cele mai bune laptopuri

1. MacBook Pro 13

Primul pe lista noastra este un produs din gama de varf Apple. MacBook Pro 13 are o diagonala de 13 inch, de unde in mod evident si numele.

Acest model a intrat in productie in 2020. Laptopul beneficiaza de procesoarele performante M1, care va permit sa rulati fara intreruperi.

Memoria RAM de 8GB si spatiul de stocare generos de 256 GB SSD, fac din acest MacBook un campion. Acum aveti confortul de a stoca o multitudine de date, poze, aplicatii si jocuri.

Sistemul de operare macOS este cel mai avansat din lume. Versiunea Monterey cu care vine la pachet este inca o garantie a calitatii Apple.

Bateria este rezistenta, cu o autonomie de pana la 20 de ore de utilizare medie, conform producatorului.

2. Lenovo ThinkPad T490

Lenovo impresioneaza cu un laptop ultraportabil din seria ThinkPad. Aceasta gama legendara este cunoscuta pentru performantele sale.

ThinkPad T490 poate fi luat oriunde deoarece cantareste doar 1.55 kg! Si nu trebuie sa iti faci griji din cauza bateriei. Cu o durata de viata de pana la 16 ore, ai suficient timp pentru orice.

Nu trebuie neglijat faptul ca vine echipat cu un procesor Intel Core i7-8665U si 16 GB RAM. Aceste doua caracteristici sunt esentiale pentru a lucra pe el fara probleme. Fie ca vorbim de gaming sau de design grafic, nimic nu este imposibil pentru acest laptop.

Sistemul de operare este Windows 10 PRO, cel mai utilizat din lume.

3. HP EliteBook

Ultimul loc pe podium in acest top 3 cele mai bune laptopuri este ocupat de HP EliteBook. HP vine cu un laptop compact special conceput pentru business.

Procesorul AMD PRO A10 ofera o productivitate crescuta. Eficienta acestor modele este recunoscuta pe plan mondial.

Capacitatea de stocare de 256 GB cu 8 GB de RAM confera spatiul necesar pentru a satisface exigentele celor mai pretentiosi utilizatori.

Sistemul de operare instalat este Windows 10 Pro, in pas cu tehnologia actuala.

Concluzii

Fiecare dintre aceste laptopuri satisfac o gama larga de cerinte. Achizitia dintr-un amanet electronice poate fi solutia ideala in raport cu bugetul de care dispuneti.

Daca vreti un laptop orientat catre performanta, pentru editari foto-video, grafica sau inregistrari audio, MacBook Pro 13 este raspunsul.

Lenovo ThinkPad T 490 acopera o paleta larga de activitati. Fie ca vorbim despre scrierea unui editorial, realizarea unor grafice sau prezentari, T 490 livreaza ce promite. Lenovo si-a propus sa fie alaturi de cei din zona business, corporate prin eficienta si durabilitate.

HP va propune prin EliteBook bucuria unui dispozitiv care poate face aproape orice. Fie ca vorbim de o sesiune de gaming sau o prezentare pentru firma, va face treaba cu brio.

Indiferent ce alegeti, oricare dintre aceste laptopuri va fi langa dumneavoastra in activitataea zilnica pe care o desfasurati.